Jeg har været super glad for mit forløb med Tina i Vindegade Køreskole! Uden tvivl den mest behagelige kørelærer i Odense, som altid møder en med et smil.

For mig var det vigtigt at det miljø jeg skulle tage kørekort I var behageligt og trygt, og derfor valgte jeg køreskolen i Vindegade. De små hold er optimale for at bygge sammenhold blandt eleverne og man føler sig derfor hurtigt tryg. Jeg har mødt nogle utrolig søde mennesker, og sammen har vi bakket op omkring hinanden i situationer som kan opfattes en smule nervepirrende. Derudover er Tina selvfølgelig den dejligste kørelærer, som imødekommer nervøsitet og som tålmodigt støtter sine elever.

Det var måske lidt vovet at mig at begynde at tage kørekort i februar af mit 2.g oven på store skriftlige aflevering og terminsprøver, men jeg er overbevist om at jeg alligevel bestod, på grund af Tina.

1000 tak Tina! Jeg kan ærligtalt ikke beskrive hvor taknemlig jeg er for vores forløb sammen. Jeg vil til en hver tid anbefale Tina, for hun er sgu bare den bedste! <3