Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Vindegade køreskole! 🙂

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og der har hele vejen igennem været en god stemning og fokus på at vi skal klædes rigtig godt på til at færdes ordentligt i trafikken.

Tina, som jeg har haft som kørelærer er rigtig dygtig og man kan mærke at hun er engageret i hver enkelt elev.

Teoritimerne kan let blive lidt langtrukne med alt det stof man skal lære, men Tina var rigtig god til at hygge om os elever med nogle pauser med lidt kage og noget.

Jeg synes personligt at et stort plus ved denne køreskole er, at man højst kan være 8 elever i teorilokalet og det gør at man kan følge godt med og ikke føler sig tabt.

Man kan mærke, at Tina vil sit arbejde og det gør, at man selv har lyst til at lære.

På vejene er søde Tina en kæmpe støtte hele vejen igennem! Man føler sig tryg med hende ved siden af sig og det var altid hyggeligt med en masse snakke undervejs. Hun er god til at tage hensyn til én og de ting man har svært ved og sørger for at man gentager det mange gange, så man får helt styr på det. Det syntes jeg var rart.

Jeg var meget nervøs og bestod først min køreprøve 3. gang, men jeg holdte modet oppe og Tina var en stor del af det! Hun tror på én og det er dejligt at have mærket den støtte.

Har kun gode ting at sige om denne køreskole, så det er bare at signe up for it! 😉