I Vindegade Køreskole (med tina som kørelærer) får man kvalitet for sine penge frem for kvantitet.
Tina tænker mere på, at man skal blive en god billist frem for at få sine elever hurtigt igennem processen. Dette betyder dog ikke nødvendigvis flere køretimer.
Det betyder nemlig, at Tina giver sig tid til at forklare, hvilke fejltrin man har lavet på en god og pædagogisk måde. Hun bruger også megen tid på at rose og være opmuntrende. Tina indstiller én til køreprøve, når man er klar til at håndtere en bil og ikke når man har haft sine timer. Dette medvirker til at mange af hendes elever består første gang og slipper dermed for at betale for flere timer og flere prøver.

Tina er et utrolig empatisk menneske, som vil det bedste for sine elever og som også vil være den bedste kørelærer – og det kan man vel ikke kimse af, vel?

Teoritimerne er virkelig hyggelige og rare. Det er rent faktisk ikke surt at skulle sidde og modtage undervisning. Hvis man selv er aktiv kommer der liv og glade dage i køreskolen med et stykke kage i ny og næ:-)

Jeg har personligt været utrolig glad for at tage kørekort hos Tina. Jeg er 27 år gammel og har nok altid været lidt nervøs for det der med at køre bil. Men Tina har virkelig været den mest kompetente og forstående person, man kunne ønske sig som kørelærer.

De bedste anbefalinger til Tina.