Jamen hvor skal jeg dog begynde??

Lækker kage, hyggelige omgivelser, skønne køreture, sjov og IKKE kedelige teoritimer og ikke for at glemme det vigtigste af ALT, en yderst sjov, dejlig, skøn og smækker lækker kørelære! 😉 Man falder med det samme, for den lille charmetrold!

Jeg vil klart anbefale Vindegade køreskole!
Der er plads til alle personligheder og man bliver taget glædeligt imod af skønne Tina! Der bliver taget hånd om en og man ved, at når man skal ud og køre eller til teori bliver det alt andet end kedeligt!

Der er intet at være nervøs over, når man sætter sig ind i den lille fine “Nannabil” og Tina sidder og hyggesnakker ved siden af.
Gennem alle de køretimer jeg har været en del af, har Tina og jeg ikke gjort andet end at grine højlydt og haft højt humør! Det hele lyder som noget, der kun indgår hygge og kage. Men når Tina underviser både i teori og praksis gør hun det til punkt og prikke! Hun formulere sig på en måde, som alle kan forstå og hun mener at man ikke kan stille et eneste dumt spørgsmål. Hun støtter dig gennem hele forløbet.
Når det så gælder til Teori prøven eller Køreprøven er hun rigtig god til, at berolige en og sørge for man er helt afslappet med en fin lille peptalk i baghovedet 🙂

Jeg er har ikke været andet end glad for at have valgt Vindegade Køreskole!

– Christina Bjørnstrøm, lykkelig ejer af kørekort d. 17/1 2014