Det at starte på sit kørekort er en stor ting for de fleste, og man vil helst gerne vælge en god køreskole. Alle køreskoler lover alt muligt, men Tinas køreskole levere, man bliver mødt med et smil hver gang, noget der aldrig svigter er Tinas humør.. Tina står klar med sit powerpoint, og formår at lære fra sig på en god måde, der er ingen spørgsmål der er dumme, og hvis hun ikke kan svarer på det, så kan hun med sikkerhed næste gang i ses. Det er en fornøjelse at kører med Tina, hun er en herlig person og meget åben, hun ønsker det bedste for dig og vil guide dig på den bedste måde. Hun går op i sit job som Kørelærer med liv og sjæl, og som hun selv siger, at være Kørelærer er ikke bare et job, det en livsbeskæftigelse! Jeg er rigtig glad for at jeg valgte Tinas køreskole, har fået den bedste oplevelse med mit kørekort som overhovedet muligt… Tusinde tak Tina!
Det er byens hyggeligste køreskole, nok også Danmarks!