Tinas køreskole har for mig været et fantastisk sted at tage mit kørekort, da Tina formår at blande god køreundervisning med hygge og sjov. Tinas måde at undervise på, hjælper både til at man har det sjovt imens man tager kørekortet, men også til at man f.eks. husker køreteorien ved hjælp af sjove huskeregler. Det er dog ikke kun i teorien at man hygger sig, Tina er også god til at gøre køretimerne sjove og lærerige på samme tid. Jeg syntes det er rart at man i Tinas køreskole altid føler sig godt tilpas, Tina er nemlig god til at skabe en rolig og afslappet stemning eleverne imellem. Altså bliver man på ingen måde set ned på, hvis man kommer med et mindre smart spørgsmål eller svar.
Jeg har virkelig nydt at tage kørekort i Vindegade Køreskole, da man ender med det rigtige resultat og vejen til resultatet, både er hyggelig og lærerig.
Tak Tina for mange gode teori- og køretimer. Jeg vil virkelig opfodre andre til at få deres kørekort hos dig i Vindegade Køreskole.