Da jeg skulle vælge køreskole var jeg meget i tvivl, men jeg fik anbefalet Vindegade køreskole af en veninde, og det er et valg jeg ikke fortryder!

For mig var det specielt vigtigt at få en kørerlærer som kunne få mig til at føle mig tryg og forstå netop mine behov -det kunne Tina!

Både til teori- og køretimerne blev man altid mødt af en frisk og glad Tina som formåede at skabe en hyggelig og betryggende stemning, hvor man ikke følte sig bange for at spørge hvis der var noget man ikke lige forstod.

Tina er super dygtig til det hun gør og jeg kan takke hende for at bestå både teori- og køreprøve i første hug og også for at jeg den dag i dag kan køre ud i trafikken og føle mig sikker fordi jeg har lært alt hvad der er at vide!

Hvis nogle, ligesom jeg var, er i tvivl om hvor de skal tage deres kørekort, vil jeg varmt anbefale Vindegade køreskole! Det er ikke kun byens bedste køreskole, men helt sikkert også den hyggeligste (med lækker hjemmebagt kage til HVER teoritime)!