Jeg var en af dem, der var kommet op i årene og aldrig havde fået taget det kørekort. Allerede på nettet blev jeg fanget af Vindegade Køreskole – en overskuelig hjemmeside, en skole, der lå centralt og rigtig teoriundervisning på små hold. Jeg skrev en mail til Tina og Kenneth og fik klar besked tilbage: Hvis jeg havde mod på at tage kørekort, så ville de gøre alt for, at oplevelsen blev god og at kortet kom i hus.
Og sådan blev det. Tina er ud over at være velforberedt, klar i formuleringer, tålmodig og en brand god underviser også besidder af en god menneskelig indsigt. Stemningen på teoriholdene er afslappet. Alle elever føler sig vel taget imod og der sættes pris på, man stiller spørgsmål til stoffet. Tinas humør er altid i top og hver eneste elev føler, at de er i centrum under både teoriundervisning og køretimer.
Jeg var på forhånd forberedt på, at jeg skulle have flere køretimer, end de unge på holdet. Tina var imødekommende og jeg fik altid tid til at køre de timer jeg havde behov for trods skiftende arbejdstider. Jeg gjorde det – lærte teorien, lærte at køre sikkert og økonomisk og fik kørekortet. Tak til Tina for det! Det blev den gode oplevelse jeg var lovet.

Vibeke