Vindegade køreskole vil jeg beskrive som en sjov, hyggelig, seriøs og meget pålidelig køreskole. Teoritimerne er gode med en god stemning og Tina er altid klar med en joke og en lækker kage. Der er en rigtig god stemning i bilen når man kommer ud på vejen, og Tina er rigtig god til at rose og give konstruktiv kritik, uden at få eleven til at føle sig dum eller dårlig. Jeg havde selv brug for ekstra køretimer og det var ikke noget problem. Jeg havde det personligt sådan at jeg hellere ville have nogle ekstra køretimer og så føle at når jeg satte mig ind i bilen til køreprøven, kunne jeg køre bil. Det var rart at møde en pålidelig kørerlærer der ikke gjorde det pinligt, at man skulle have flere kørertimer og som kunne vurdere hvad man havde brug for. Jeg kan helt klart anbefale Vindegade køreskole! 🙂