Vindegade køreskole er en super god køreskole, og jeg kan kun sige positive ting om stedet og den søde kørelærer!

Mange mener at teoritimerne er det kedeligste i et kørekortforløb, men Tina sørgede for at undervisningen var hyggelig og sjov, ved hjælp af sjove powerpointer og en lækker hjemmebagt kage. Køretimerne er ligeledes ligeså hyggelige, men samtidig får man lært at køre bil og man får at vide hvad man skal gøre bedre og hvad der er godt! 🙂

Hvis man er så uheldig at fejle til en prøve, så har Tina stadig gejsten oppe for, at man skal bestå og at det lykkes! Det betyder meget at kørelæren tror på eleven og at eleven selvfølgelig også tror på det, så skal man nok bestå.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Vindegade køreskole, og jeg kommer til at savne Tinas selskab, men til jer der overvejer at tage kørekort, så kan jeg love jer at I IKKE kommer til at fortryde valget!

– Michell Andersen