For mig har det været en fantastisk oplevelse, at tage kørekort hos Vindegade Køreskole. Den levede i hvertfald op til mine forventningen om, at være byens hyggeligste køreskole! Jeg synes, det var den bedste i verden 😀

Det er rigtigt hyggeligt i det lille lokale med de små borde, og man kommer hurtigt i snak med resten af holdet.
Tina gjorde det hver gang endnu mere hyggeligt ved at have et eller andet lækkert med til teori-timerne, og det var et stort plus fra min side 😛 !
Men det bedste ved køreskolen, var den hyggelige og sjove stemning Tina skabte.

Tina er en super kørelærer, der får en til at slappe af. Det gør det hele meget lettere at lære at køre bil. Man har det også sjovt og hyggeligt, når man kører med Tina, og det er slet ikke skræmmende at køre bil, når hun er med!

Jeg kommer til at savne det sted og alle de sjove timer…

Jeg vil helt klart anbefale Vindegade Køreskole, for det bedste sted i verden at tage kørekort!! 🙂