Har netop i dag fået kørekort takket være Tina og vindegade køreskole! Var meget i tvivl da jeg skulle vælge køreskole da junglen af køreskoler er stor og uoverskuelig at gennemskue når man står og skal til og i gang med kørekort! Men ikke 1 gang har jeg været i tvivl om at vindegade køreskole var det helt rigtige valg! Allerede første aften i Køreskolen blev jeg mødt af Tina som var glad, entusiastisk og virkelig klar på at skulle lære os alle at køre bil på den helt rigtige måde. Både den levende undervisning med tinas humor og varme og de lærerige, sjove og hyggelige køretimer har været helt fantastiske. Tina har et kæmpe overskud, er fuld af humor og har en tålmodighed uden lige, hvilket har gjort det både trygt og sjovt at lære at køre bil. Havde aldrig troet at jeg skulle komme til at savne køretimerne og stemningen i køreskolens lokaler men må nu sande at jeg virkelig kommer til at savne at sidde i skolebilen sammen med Tina. Er du i tvivl om valget af køreskole behøver du ikke at tvivle mere! Tina er og bliver den bedste kørelærer i landet og vindegade Danmarks bedste køreskole! God fornøjelse til alle kommende elever !