Skal du have kørekort, så tvivl ikke, men tag det hos vindegade køreskole! Kan ikke sætte en finger på hverken teori eller køretimer. Tina er suveræn som kørelærer. Hun gør noget ud af det hele, og man kan tydeligt mærke at hun kan lide sit job. Teorien forventede jeg kedelig, men også der sørger hun for hygge med hjemmebagt kage og kaffe, og godt humør, med plads til forskellig humor. Kort sagt er der plads til alle og tvivler man på sig selv, er hun super god til at få en på rette vej. I kørslen får hun også lynhurtigt en til at slappe af hvis man skulle gå hen og blive usikker. Hun har rigtig god tålmodighed og er kanon til at forklare tingene til de er der! Tina er i mine øjne den bedste kørelærer man kan ønske sig. Kæmpe ren anbefaling herfra! – Så hvis du tvivler, så bare vælg vindegade, der bliver alle helt sikkert glade‘ .. 😀