Hold da op en fed oplevelse at tage kørekort i Vindegade!

Mange taler om kedelige teoritimer, men Tina formåede altid at gøre teorien spændende og hyggelig. Der er hele vejen igennem sørget godt for os elever. Tina er altid i så godt humør, fuld af energi, og har altid en kage på sig 😉
Jeg har aldrig været nervøs eller bange for at sætte mig ind i bilen. Stemningen var altid så god, og jeg glemte nogengange jeg var ude og køre, fordi snakken bare gik og musikken spillede.
Da vi skulle ud og køre på motorvej, tog vi en tur til Tyskland, hvor både Tina og Kenneth fyldte bilerne op (det var ret fedt at køre i Kenneths Cadillac). Det var dejligt at vi tog sådan en tur, hvor vi alle kørte et langt stykke hver, hyggede med mad og indkøb ved grænsen.

Noget jeg altid vil huske Vindegade køreskole for er Tina og Kenneths gode humør, turen til Tyskland og ikke mindst alt det kage vi har fået.
Jeg vil ønske jer begge held og lykke fremover!

Knus Mia Pedersen