Hvis man overvejer at tage kørekort eller er i tvivl om, hvor man skal tage det, så er Vindegade Køreskole det helt rigtige valg!

Tina er simpelthen så sød og hyggelig – hun er super god til at gøre undervisningen og timerne meget personlige 🙂 man føler sig meget velkommen, det er så dejligt. Det er også en god ting, at holdene ikke er større – det ville ikke være ligeså hyggeligt eller personligt, hvis vi sad 15 til teori!

De første gange jeg var ude at køre, syntes jeg ikke, det var specielt nemt at køre bil… Der var så meget at huske på, og jeg havde svært ved at forestille mig, at jeg på et tidspunkt skulle stå med kørekortet i hånden. MEN fordi Tina er så dygtig og et hamrende rart menneske, lykkedes det jo alligevel. Man er i de bedste hænder, og en rigtig vigtig ting er, at man føler sig tryg. Jeg tror virkelig, det er vigtigt, at man bliver glad for at køre bil og ikke er bange for det – og her formår Tina at gøre det hyggeligt og afslappende. Desuden har hun virkelig en evne til at lære fra sig, den nødvendige tålmodighed (!), og så findes der ikke dumme spørgsmål.

Jeg kommer til at savne Tinas altid gode humør, smittende grin, bageevner og Rasmus Seebach i radioen – Tina er altid god for en Rasmus Seebach-sang!

De bedste hilsner fra Cecilie :)))