Det har været en helt ubeskrivelig oplevelse at tage kørekort ved Tina.
Jeg vil helt klart anbefale vindegade køreskole til alle der skal til at tage kørekort. Man får ikke en bedre kørelære end Tina. Man keder sig aldrig når man enten er til teori eller ude og køre, det har altid været en fest for mig at være ude og køre. Tina er en person man kan snakke med om alt og hun tager sig så god tid til at lære en hvordan det hele skal gøres. Hun er en skide dygtig kørelære. Jeg har altid glædet mig til når vi skulle ud og køre, med god musik i radioen “radio100” endda duetter og rap har vi fået sunget i bilen. gode snakke, en masse grin. Tina er rigtig god til at give ros når man gør det godt, og SKIDE GOD til at lave kage. Det er helt trist at det er slut nu, for jeg ville til hver en tid ønske at komme ud og køre med Tina igen! Jeg takker af mit hjerte for så god en behandling og så god en oplevelse ved vindegade køreskole!!

Kommer til at savne Tina, og ikke sidste gang hun ser mig. For hun er ikke en person man bare lige sådan glemmer!! Tusind tak for alt