“Nanna” er verdens bedste bil og Tina er verdens bedste kørelærer!

Når man en dag kommer til det øjeblik, hvor man skal vælge køreskole, kan man med omhu vælge Vindegade Køreskole. Ikke nok med at det er verdens bedste og hyggeligste køreskole, holder verdens bedste kørerlærer også til. Hver teoritime kommer hun med en lækker kage, så der er god grund til at vælge Vindegade Køreskole (Dog kan du regne med at tage et par kilo påsmiley)
Der er ingen sure miner og ingen frygt for at komme op til en træls og muggen kørelærer. Tina er rigtig dygtig til sit arbejde og sørger for at tilpasse sig hver enkelt elev. Hun er den sødeste kørelærer og man hygger sig altid når man er på farten med hende. Musikken kører på max (typisk Rasmus Seebach), madpakken bliver spist og der bliver snakket løs! Man får altid et smil på læben med hende!

Dengang jeg skulle starte med kørekort, var jeg bare sprunget ud i det ved Tina, men i dag fortryder jeg slet ikke mit valg og kan varmt anbefale Vindegade Køreskole!
Takket være hende står jeg i dag med et kørekort i hånden!

Tusind tak for 3 fantastiske og lærerige måneder! Det er gået alt for stærkt, men der skal nok blive tid til et lille smut forbi Vindegade Køreskole!

Hilsen (din første) Irma smiley