Jeg har haft fornøjelsen, at have Tina fra Vindegade køreskole, som kørelærer.

Helt praktisk kan man sige, at Tina altid er velforberedt til undervisningstimerne, og klar til tiden. Hun har altid svar parat, hvis der er noget man er i tvivl om, og man skal ikke være bange for at spørge.

Til køretimerne er hun god til at huske de fejl man begår fra time til anden, og minde én om, hvad man skal være mere opmærksom på, fremover.
Derudover har hun mange gode og enkle tricks til at gøre de svære ting, såsom parallel- og baglæns parkering, lettere.

Undervisningen foregår i et behageligt miljø, hvor der, ud over den nødvendige læring, også er plads til kage og sjov.

Slutteligt vil jeg bare sige, at jeg personligt har været meget usikker på mig selv, og om jeg har haft de kompetencer der skulle til, for at være egnet til at køre bil. Denne usikkerhed har Tina med tiden været i stand til at minimere/fjerne, med hendes positive og konstruktive tilgang til undervisningen.

Med venlig hilsen

Jonas Steensgaard Reinemo