Hvis man er nået til det punkt, hvor man skal til at vælge køreskole, kan man med god samvittighed vælge Vindegade Køreskole. Tina er en helt fantastisk kørerlærer, som tager godt hånd om sine elever, og sørger for, at man kommer igennem hele forløbet på bedste vis. Jeg selv har haft enormt stor glæde ved at tage kørekort hos Vindegade Køreskole, og har på intet tidspunkt været i tvivl om valg af køreskole. Foruden at være en kanon god kørerlærer, så bager Tina også de bedste kager, hvilket helt klart er med til, at gøre køreskolen til byens hyggeligste.

Der er ingen tvivl om, at Tina elsker sit job og virkelig knokler hårdt for, at gøre det til den bedst mulige oplevelse for os elever, så skal du til at tage kørekort, så vælg Vindegade køreskole. Der får du både en lærerig og ikke mindst hyggelig oplevelse, hvor du også er 100% sikker på, at du ikke bliver sendt til prøve, før du er klar!smiley Det er de tryggeste rammer man er i hos Tina.

Og til dig Tina – tak for et super forløb! Man kommer jo helt til at savne dig! Det har været en kæmpe oplevelse, at tage kørekort hos dig. Kram