Mit forløb hos Tina i Vindegade køreskole, har været over alle forventninger.
Jeg havde set på anmendelser inden jeg valgte køreskole, og jeg kunne tydeligt se, at vindegade køreskole var en af dem som havde fået de klart bedste anmendelser!
Derfor kan jeg også trygt anbefale alle som leder efter en køreskole, at tage det hos Tina i vindegade.

Alle køretimer + teoritimer har formået at være underholdende, sjove og super lærerige. Jeg har været så tilfreds med at tage kørekort i Vindegade, det har været en kæmpe fornøjelse.
Tina er en super sød kørelærer, som er så nem og tryg at køre med – hun er desuden også rigtig god til at give masser af ros; og god kritik uden at skælde ud som jeg har hørt fra andre veninder at deres kørelærer har gjort.
Der har aldrig været nogle negativiteter, der er altid grin og et kæmpe smil over Tina. + hun bager altid lækker kage til hver teori time smiley
Super mange tak igen – jeg er SÅ glad for at have fået mit kørekort, og at jeg har haft den bedste kørelærer og oplevelse! smiley

Også til dig Tina – endnu engang tusind mange tak for sådan en god oplevelse, det har været en sand fornøjelse at lære dig at kende. Jeg har nydt det fuldt ud – jeg kommer helt til at savne vores hyggelige køretimer sammen!
kæmpe kram.