Der er kun gode ting at sige om byens hyggeligste køreskole.

Tina er en yderst kompetent kørelærer, og er i særlig grad god til at vurdere eleven – både ift. køreevner og tryghed under kørsel. Glem alt om svedige håndflader på køreturen – Tina får dig til at føle dig helt tilpas. Hun er en glædespreder og ikke mindst utrolig tålmodig. Hertil skal det også lyde, at hun er fantastisk i køkkenet. Hun bager de lækreste kager og forkæler sine elever med dem til teori.

Så det er ikke noget billigt salgstrick, når sloganet lyder på byens hyggeligste køreskole for, DET ER byens absolut hyggeligste. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Du vil ikke fortryde at vælge Vindegade køreskole. Du får en kørelærer med højfaglighed, godt humør og humor, samt en der besidder tålmodighed, som jeg aldrig har oplevet før, og ikke mindst er omsorgsfuld.

Jeg fortryder i hvert fald ikke ét sekund, at jeg valgte at tage kørekort hos Tina.

Kun varme anbefalinger herfra 🙂