Man kan sige meget om det at tage kørekort, og det er ikke altid de rare sommerfugle man mærker i maven lige inden en teori- eller køreprøve. Men det her forløb har været mere end noget der skulle overstås.

Tina Jensen er en af de mennesker der burde være flere af. Hun har simpelhen talent for at få en til at føle sig enormt godt tilpas, og det gør det bare 100 gange nemmere at tro på sig selv når man f.eks. skal ud på vejene første gang eller ud i et møg-glat snervejrsføre. Det betyder meget at man kan stole på at lige meget hvor meget man dummer sig eller kommer til at panikke, så er det ikke værre, end at Ninja-Tina redder dig. Alt bliver til en leg og selv de tørreste teoriemner bliver “spiced” op med lidt humor og en masse gode historier.

Vindegade Køreskole har virkelig været et succes-valg for mig, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale den til alle og enhver! Sammen med Tina er man altid godt kørendesmiley