Når du en dag skal tage kørekort, så vil jeg klart anbefale vindegadekøreskole. Det er der eksremt mange grunde til. For det første, er der 100% styr på alt fra paktisk til papirarbejde. Det er altid kaffe og kage til teoritimerne. Det er en dejlig bil at kører i. Nu skal jeg passe på hvad jeg skriver, men jeg tror at det er en høj, høj procent del af eleverne der består i første hug.

Men det der er den største grund til at du skal vælge lige netop denne køreskole, er Tina. Tina er kørelærer på stedet. Hun formår at give en spændene teoriundervisning. Når det kommer til kørslen, er hun helt perfekt til at klæde dig på, så du ender med kørekort efter et par måneder. Tina er sød, rar, sjov og meget engageret i sine elever og man kan virkelig mærke at hun er glad for sit job.
Du kommer bestemt ikke til at sidde i bilen i en times stilhed, for der vil være mange gode samtaler forude, for Tina har altid et dejligt humør og et smil på læben.
Det bliver svært at glemme hende.

Jeg har personligt haft en perfekt oplevelse med køreskolen og jeg har og er meget glad for Tina. Da jeg aldrig havde prøvet at køre bil, havde jeg en forstiling om at jeg kørte som en drøm – men det gjorde jeg ikke helt, det gør jeg heller ikke nu, men det er jeg sikker på at jeg vil komme til en skønne dag. For jeg er blevet så tryg ved at kører og jeg har haft så mange gode stunder, at det kun kan blive en god oplevelse frem over.

Mange tusind tak for alt Tina.