Det skal siges at det var et rent tilfælde, at det blev Vindegade, men det er en beslutning, jeg ikke har fortrudt. Tina er Odenses bedste kørelærer. Hun går op i sit fag. Teoritimerne er hyggelige. Tina er god til at undervise, så det er forståeligt. Desuden er hun god til at forklare, hvis man har et spørgsmål. Når der er undervisninger er der altid plads til en lille historie om hendes oplevelser på vejen. Og det gør det ikke bedre, at Tina bager kage.

Jeg har nydt alle vores timer på vejene. Det er altid hyggeligt at køre med Tina. Der er plads til snak, men samtidig får man også at vide, hvordan man kører. Det gode såvel som det dårlige. Noget som jeg altid vil huske, er når Tina og jeg hører sandt eller Sander.

Skal jeg anbefale en køreskole en dag, så bliver det helt sikker Vindegade køreskole og Tina <3