Den bedste køreskole i Odense – uden tvivl! Hvis du søger en køreskole, hvor du er i fokus, så skal du ikke lede længere! Det er udelukkende Tinas fortjeneste, at jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug 😀 Tina har en god tilgang til tingene, og hun gør alt, hvad hun kan for at hjælpe på den måde, som du har brug for. Hun sørger for, at man er tryg bag rattet, og man får selvtillid til at tage styrringen! Det er altid en fornøjelse at køre med Tina, og hun har stor tillid til én, hvilket gør det til en leg at lære at køre bil. Selv teoriundervisningen kan Tina få til at blive spændende, og timerne flyver afsted.

Det er desuden også et dejlig sted, hvor der er plads til både sjov og alvor – og en masse kage selvfølgelig 🙂 Plus hun tilbyder en god tur til tyskland, hvor man kan købe lidt godt med hjem igen 😉

Jeg kan varmt anbefale Vindegade Køreskole – den bedste køreskole!