Hejsa, jeg er en af Tinas elever og har lige bestået teoriprøve og køreprøve med et stort smil på læben. Grunden til jeg vil skrive et opslag inde på denne blog er for selv at sprede det gode rygte Vindegade køreskole har. Jeg blev anbefalet denne køreskole af en veninde og jeg har ikke fortrudt.
Det har været en fantastisk fornøjelse at have sådan en engageret kørelærer som har sådan en stor lidenskab for det hun laver. Det har Tina.

“Man skal køre bil når man kører bil” – Tina

Det kan på mange måder tolkes. Jeg tager det i hvert fald med mig det med at når man er igang med noget så er det der fokusset skal være. Med det mener jeg at man skal have en passion for det man laver?

Til hver eneste teorilektion er der blevet bagt ? af Tina, og alle gangene har det bare smagt MUMS. Hun har været god til at få folk med i undervisningen så man ikke hang ned med kæben og fortalt en masse sjove historier omkring hendes fortid og som kørelærer, hvilke udfordringer der har været.

Jeg har lært så meget som bilist?? og jeg vil altid kigge mig en ekstra gang over skulderen, det har hun været god til at gøre opmærksom på.

følg godt med i timerne, jeg kan love for de er sjove – så er du i hvert fald en dag til teori med garanti???

hun er 100% koncentreret om hver og en af sine elever og jeg har nydt hver en tur.

SÅ mange credits fra mig af?????

Tina, det har været en fornøjelse??