Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg valgte den bedste køreskole i Odense (hvis ikke i hele Danmark). Hvis man ligesom jeg, syntes at det at få kørekort var en stor mundfuld, og måske også en lille smule skræmmende, så vælg Vindegade køreskole – det har jeg ikke fortrudt et øjeblik!

Holdene er små og man lærer hurtigt sine holdkammerater og Tina godt at kende. Tina er frisk og altid et stort smil. Hun er tålmodig og forklarer gerne tingene en ekstra gang – ingen spørgsmål er dumme hos Tina. Til teori er der indlagt en pause med plads til snak, hygge og ikke mindst Tinas hjemmebag. 

Når man er ude at køre med Tina, så er man i gode hænder og det er virkelig hyggeligt. Hun roser og giver én selvsikkerhed og tryghed bag rettet, som er guld værd. Hos Tina handler det ikke kun om at få kortet, men at blive en god bilist, som er glad for at køre bil. 

Jeg kan ikke anbefale Vindegade køreskole nok 🙂