Det har været en kæmpe fornøjelse, at tage kørekort hos Tina. Teoritimerne var hyggelige og skægge, takket være Tinas varme væsen, store smil og humor – samt valget om, at have små hold, så der er tid og rum til at få alle med, og lære hinanden at kende. (Og så gør det heller ikke noget, at der er fantastisk bagværk på bordet hver gang)

Herudover er Tina bare tjekket – der er HELT styr på prøvebooking og andre praktiske sager samt virkelig grundig forberedelse til teori-, og køreprøve. En velkomstmappe med gode tips, adgang til hjemmeside med teoriprøver og prøver undervejs i teoritimerne rustede os godt til at forstå og bestå teorien i første omgang.

Trods at jeg kom lidt sent i gang med kørekortet, og var mere nervøs end gennemsnittet, så tog Tina i mod mig med åbne arme og stor overbærenhed – der var ikke skyggen af sure miner, selvom jeg måske liiige skulle have en ekstra gennemgang af tingene og en håndfuld ekstra køretimer.

Det har været hyggeligt, trygt og sjovt at tage kørekort. Jeg kunne ikke have drømt om en bedre oplevelse. Det er skønt at have fået kørekortet i hånden – men også lidt med vemod, at der ikke er flere ture rundt i Odense med Tina. En kørerlærer der brænder for sit arbejde, strækker sig langt for eleverne og giver af sig selv. Fantastisk!

Mine varmeste anbefalinger til Vindegade Køreskole.